Платформа
за дизайн, печат и
онлайн маркетинг

Големите идеи за малкия бизнес

Printed помага на малкия и среден бизнес да създава бързо, лесно и удобно различни маркетингови продукти с професионален и модерен дизайн. Онлайн платформата позволява да се персонализират рекламни материали с уникален дизайн, да се разработват сайтове и да се управляват страници в социалните мрежи.

Printed предлага разнообразие от продукти и услуги като персонализиране на визитни картички, листовки, брошури, лого дизайн, изграждане на уеб сайт, сватбени покани и тн. В реално време вие имате достъп до свежи рекламни идеи от независими професионалисти, които да бъдат адаптирани към нуждите и целите на вашия бизнес.

Платформата предоставя интегрирани маркетингови решения, които помагат на бизнеса да има ефективна рекламна стратегия, независимо дали оперира в магазините, онлайн или предлага стоки и услуги от врата до врата. С нашите продукти малкият и среден бизнес може успешно да се отличи и достигне до нови потребители, да представи нови или съществуващи стоки и услуги и да постигне ръст в продажбите.

 

Това не е предизвикателство, а възможност и Printed предлага най-актуалните маркетингови продукти и услуги, създадени според последните тенденции в рекламата – бързо, лесно и в реално време.

Искате ли да достигнете до нови клиенти ?

КОИ СМЕ НИЕ

Предлагаме най-актуалните маркетингови продукти и услуги – бързо, лесно и в реално време.

Ние сме екип от независими маркетолози, дизайнери и уеб разработчици, чиято единствена цел е да предостави на малкия бизнес възможността да расте чрез интегрирани и достъпни маркетингови решения.